Nytt: Vi stänger för semester v.30-32 (22/7-11/8)

Hobby

Hobby räknas idag som en ledande tillverkare av husvagnar och det mest sålda märket i Europa. I norra Tyskland ligger deras fabrik som sysselsätter över 1250 anställda och har i över 50 år byggt och utvecklat husvagnar.
Deras husvagnar kombinerar funktionell och modern utrustning med en elegant och ljus inredning på ett smakfullt sätt. Detta gör Hobby husvagnen bekväm och boendet njutningsbart

Helt enkelt en bra semester

Sedan över 40 år ger Hobby med sina husvagnar och husbilar de bästa veckorna om året mer än ett passande tak och tilltalande fyra väggar. Generationer av campingvänner tillbringar sin värdefulla semester och restid i fordonen från Hobby-fabriken. 

Mitt i naturen, men ändå i det egna hemmet

befriad från överflödig ballast, men med all modern komfort, praktiskt inredd, och därtill så behaglig som annars bara det egna vardagsrummet. Vi jobbar engagerat på att förena dessa till synes motsägelsefulla kraven mer harmoniskt:

Med innovativ teknologi

med moderna planlösningar, som snabbt uppfattar ändrade förhållanden hos våra kunder med en omfattande, ALL-INCLUSIVE-serieutrustning med en levnadsfull interiör och många kärleksfulla, perfekt genomtänkta detaljer.

  • Hobby
  • Polar
  • Truma