HOBBY 2023

Hobby presenterar starkt modellprogram

Inför modellåret 2023 lanserar Hobby en rad spännande nyheter. Samtidigt uppdateras övriga serier med bland annat ny möbelfinish, nya textilier och ett kökskoncept med ny diskbänk och nytt kylskåp. Dessutom utökas Excellent Edition med nya planlösningar.

NY MÖBELFINISH I EXCELLENT

Den populära modellserien Excellent har uppdaterats med en ny antracitfärgad träfinish. Träslaget finns sedan tidigare i Excellent Edition och har varit så populär att den nu även införlivats i Excellent-serien.

NY KLÄDSEL I PRESTIGE

Den nya klädseln i Prestige-serien är modern och välkomnande. Den enkla ljusgrå klädselkombinationen med eleganta gardiner i grått gör att Prestige känns extra mysig. Hobby använder Vivalife-tyger, ett extremt hållbart material som är tillverkat av återvunna fibrer som lätt kan rengöras med en fuktig trasa och mjuk borste.

FÖRBÄTTRADE KÖKSMILJÖER

Alla Hobby-husvagnar av årsmodell 2023 kommer att få en ny kombination av spishäll och diskbänk.

– Förutom design ligger fokus här på funktionalitet. Hällen och diskhon är separata, men båda kan täckas med svarta glaspaneler. Det håller dammet borta samtidigt som det ger en extra arbetsyta och förvaringsutrymme, förklarar Dirk Gottwald, Head of Caravan Design på Hobby.

Från och med säsongen 2023 kommer nästan alla modeller med Super Slim Tower-kylskåp att förses med Dometics dubbelhängda 130-liters absorptionskylskåp med frysfack på 12 liter. Kylskåpet kan öppnas från både höger och vänster.Maxia 660 WQM får till 2023 ett 157-liters kompressorkylskåp med ett 18-liters frysfack som standard.

  • Hobby
  • Polar
  • Truma