Bürstner

Bürstner är idag en av Europas ledande tillverkare av husvagnar och husbilar. Det är inte bara den höga kvaliteten på våra fritidsfordon som lett till denna framgång, utan också vårt ständiga motto: ”I en Bürstner ska man alltid uppleva en komfort utan gränser!” Detta motto har varit vår ledstjärna då vi förverkligat våra ideér och koncept i de olika modellserierna – ända sedan slutet av 50-talet.

När du ger dig ut med din husbil eller husvagn, vill du känna dig trygg och säker. Inget oförutsett får inträffa, som kan förstöra din värdefulla semester. Bara när man känner sig trygg och säker på att allt fungerar, kan man ju njuta till fullo av alla intryck. Varje husbil och husvagn från Bürstner är därför tillverkad enligt de modernaste teknologin, och bakom varje modell ligger ett omfattande utvecklingsarbete.

En viktig faktor, som garanterar att alla produkter från Bürstner håller samma höga kvalitet, är en kontroll av varje steg i produktionen och den perfekta kombinationen av en modern maskinpark och skickliga medarbetare med mångårig erfarenhet. Tack vare denna kombination, produceras till exempel varje vecka upp till 60 000 möbeldetaljer av högsta kvalitet – allt för att du ska kunna ha glädje av din Bürstner husbil – år efter år.

Vare sig ni är bara två eller en hel familj, är det alltid en sann njutning att uppleva friheten i en husbil från Bürstner.I Bürstners stora sortiment hittar du dessutom husbilar av de mest skiftande slag, från små och smidiga långresebilar till rullande lyxvåningar. Här finns även extra rymliga modeller, med gott om plats för upp till sex personer, och alla är de byggda för att ge dig en komfort utan gränser.

Bakom Bürstners husbilar finns mer än 25 års erfarenhet, vilket borgar för väl genomtänkta – och väl fungerande – lösningar.

Gemensamt för alla husbilar från Bürstner är också den genomtänkta designen, med sin harmoniska blandning av material, och den goda funktionen. Med många valmöjligheter, och ett stort utbud av tillvalsutrustning, har du dessutom stora möjligheter att skapa din personliga husbil.

De viktigaste valmöjligheterna presenteras i denna katalog, men för att underlätta för dig finns på Bürstners hemsida en smart husbilskonfigurator som tar hänsyn till alla dina personliga önskemål.

5 års fordonsgaranti
5 års täthetsgaranti
3 års vägassistans
3 års vagnskadegaranti

Made for Sweden
ett urval av vad som ingår:

Kraftigaste pannan
Toptron CPU
Förstärkt fjädring
Uppvärmd spillvattentank
Extra batteri i bodelen
Elektrisk golvvärme
Isolermatta
Forma din egen husbil
Air Plus
Sätesvärmare