Verkstad

I vår serviceanläggning är det Michael Bragd och Jimmie Andersson som tar hand om dig. Då vi i grunden är ett serviceföretag så vet vi att med en bra eftermarknad växer kundernas förtroende. Därför satsar vi oerhört mycket på den här delen av vårt företag.

Reserverade Tider

Under högsäsong har vi reserverade tider i vår verkstad. Det innebär att den som har köpt en ny som begagnad vagn av oss inte blir nekade service under vår och höst, då vi har som mest att göra.

Vi tar naturligtvis hand om alla er andra också. Men våra servicetider är begränsade under mars-november. Självklart så jobbar vi även med släpkärror och hästtransporter med mera.

Besiktning

Med vårt gynnsamma läge, med Bilprovningen bara två minuters färd från oss där vi har fasta tider, har vi möjlighet att hjälpa dig med både besiktning och ombesiktning.

Försäkringsskador

Om olyckan varit framme och ditt fordon tagit skada kan du kontakta oss. Vi samarbetar med alla idag förekommande försäkringsbolag.

Bra att tänka på före ditt verkstadsbesök

  • Töm alltid ur vattensystemet och låt alla kranar var öppna, vi ansvarar INTE för sönderfrysta beredare eller liknande.
  • Töm toalettens tank.
  • Lägg fram service- och fukttestböcker och ev. försäkring på synlig plats.
  • Töm på vagnen/husbilen på så mycket som möjligt och plocka ur värdesaker.
  • Vid fukttest bör alla skåp tömmas och vagnen plockas ur.

Boka tid

Boka tid via mail eller telefon. Vi hjälper dig med service och reparationer gällande husvagnar och husbilar.